cirlantikoon
Pien Storm van Leeuwen
item1b
home

In de kunstroutes die Pien organiseert, zoekt zij de dialoog met landschap en cultureel erfgoed. Zij betrekt hierbij graag andere dichters, beeldend kunstenaars en muzikanten, die haar fascinatie delen.

Ze is initiator en organisator van de kunstroutes Traject, Ontmoetingen langs het water en Ontmoetingen langs de heide.

Voorts is zij mede-organisator van andere manifestaties, sommige eenmalig, andere regelmatig terugkerend, zoals Plein Air en Dichter op de hei.

Daarnaast neemt ze zelf als beeldend kunstenaar en dichter deel aan deze en andere manifestaties en geeft zij workshops poëzie.

De Poosplaatsen die Pien heeft gerealiseerd zijn permanent te bezoeken.

beeldend werk
poëzie en beeld
poosplaatsen
kunstroutes
monumenten
activiteiten
publicaties
routekaarten
algemeen

Ontmoetingen langs de heide

ontmoetingen langs het water

Ontmoetingen langs de heide is een kunst- en poëzieroute die Pien organiseerde in het kader van Schatten van Brabant in 2010. Voor meer details van deze regelmatig terugkerende kunstmanifestatie, klik op de knop hiernaast of op onderstaande afbeelding.

ontmoetingen langs de heide
raamgrafheuvelskopie
plein air
traject
dichter bij de beek

Ontmoetingen langs het water

Ontmoetingen langs het water is een kunst- en poëzieroute die Pien organiseerde in 2006, 2007, 2008 en 2011. Voor een impressie van enkele edities van deze kunstmanifestatie, klik op de knop hiernaast of op onderstaande afbeelding. De laatste editie vond plaats in 2011, het jaar dat Schatten van Brabant werd opgeheven.

stoelv3s

Plein Air

Plein Air wordt georganiseerd door Lilian Joosen van Stichting Tranzforma in samenwerking met Pien, via haar stichting TrajarT. Voor meer informatie en een impressie van Plein Air, klik op nevenstaande knop of op onderstaande afbeelding.

pleinairs

traject

Traject is een kunst- en poëzieroute in de omgeving van Chaam, georganiseerd door Pien. Voor meer informatie en een impressie van Traject 2005, klik op nevenstaande knop of op onderstaande afbeelding.

dichtpaneelIClarijs
FOTO INEKE CLARIJS
home beeldend werk poëzie en beeld poosplaatsen kunstroutes monumenten activiteiten publicaties routekaarten algemeen ontmoetingen langs het water ontmoetingen langs de heide raamgrafheuvelskopie plein air traject dichter bij de beek stoelv3s pleinairs dichtpaneelIClarijs